تور رصدی تفریحی بارش شهابی به همراه آموزش عکاسی شب

 ‌

جان گرافند/ بارش شهابی برساووشی / فرانسه

☄️بارش شهابی یکی از پدیده های معروف آسمان است که همواره مورد توجه عموم مردم قرار داشته است.اما دقیقا در بارش شهابی چه اتفاقی در آسمان رخ می دهد؟☄️
در فضای بین سیارات منظومه شمسی هزاران خرده سنگ سرگردان وجود دارد که به این خرده سنگ ها شهابواره می گوییم.
بسیاری از شهابواره های قطعات جداشده و یا باقی مانده از دنباله دار ها هستند که در مدار دنباله دار باقی می مانند و زمین هر سال از بین این قطعات عبور می کند. در چنین حالتی در طول چند روز تعداد بسیار زیاد شهابواره در اثر گرانش زمین به سمت زمین جذب می شوند و پس از ورود به جو زمین در اثر اصطکاک با مولکول های هوا می سوزند و شعله ور می شوند و در طول مدتی که در حال سقوط در جو زمین هستند به مدت چند ثانیه در آسمان می درخشند که به آن ها شهاب می گویند.
عموماً شهاب ها به دلیل اندازه کوچکی که دارند به طول کامل در جو زمین می سوزند و خاکستر می شوند و چیزی از آنها باقی نمی ماند که به زمین برخورد کند.
کره زمین هر سال در اواخر تیر ماه تا اوایل شهریور وارد منطقه ای از مدارش می شود که ذرات به جا مانده از دنباله دار سوییفت- تاتل نیز در همان منطقه قرار گرفته اند و در روزهای ۲۱ و ۲۲ مرداد دقیقا به مرکز توده ذرات بجا مانده از این دنباله دار می رسد و هزاران قطعه سنگ سرگردان به سمت زمین سقوط می کنند و نتیجه این سقوط را ما به صورت بارش شهاب ها در آسمان شب مشاهده می کنیم.
متاسفانه در شهرها به دلیل وجود آلودگی نوری، بسیاری از شهاب ها مشاهده نمی شوند زیرا شدت درخشان شدن آنها به اندازه ای نیست که بتوانید در هیاهو و آلودگی نوری شهرها مشاهده کنید، اما اگر در روزهای قبل و بعد از ۲۲ مرداد به مناطق تاریک سفر کنید و چند ساعت در زیر آسمان پرستاره و تاریک نظاره گر طبیعت شب باشید، لحظات فوق العاده زیبایی را تجربه خواهید کرد.
پیش بینی ها حاکی از آن است که در روزهای منتهی به ۲۱ و ۲۲ مرداد در هر ساعت بتوانیم چیزی در حدود ۸۰ شهاب را مشاهده کنیم که این عدد در شب ۲۲ مرداد به ۱۱۰ شهاب در ساعت خواهد رسید.
متاسفانه امسال ۲۲ مرداد روز دوشنبه است و در میان هفته قرار گرفته است و برای بسیاری از دوستان امکان سفر به مناطق تاریک میسر نیست، اما ۱۸ مرداد روز پایانی هفته است و به دلیلی نزدیک بودن به نقطه اوج بارش می توان تا ۸۰ شهاب درساعت را مشاهده کرد، دقت کنید ۸۰ شهاب در ساعت یعنی به طور متوسط هر ۴۵ ثانیه یک شهاب از بالای سر شما عبور خواهد کرد!!
❌سال آینده یعنی ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ مقارن است با شب ۱۲ ماه ذی الحجه و حضور ماه پرنور مانع از مشاهده بارش شهابی خواهد شد، و اگر بارش شهابی امسال را از دست دهید برای مشاهده مجدد آن باید تا ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ صبر کنید. ?
پس اگر تاکنون تجربه رصد بارش شهابی را نداشته اید، این فرصت را از دست ندهید و با ما در کمپ کویری احمد به نظاره این سقوط بی نظیر تکه سنگ های سرگردان منظومه شمسی بنشینیم ??
?✨  «تور رصدی تفریحی بارش شهابی به همراه آموزش عکاسی شب در کمپ کویری احمد »‌
۱۸ و ۱۹ مرداد ماه ۹۷ | پنجشنبه و جمعه

?آموزش و رصد اجرام اعماق آسمان با تلسکوپ
?آموزش مبانی عکاسی نجومی
?همراه با شام گرم و صبحانه کامل
?اقامت راحت درون سوییت مجهز و کولر دار
امکانات کمپ❌
✅ماشین سافاری
✅دریاچه طبیعی
✅ماشین چهارچرخ
✅شتر سواری
? مدرسان:
? محمدحسین طالع زاده (کارشناسی ارشد اخترفیزیک و مدرس رسمی انجمن نجوم ایران)
? حسین شمس اللهی (کارشناسی ارشد اخترفیزیک و عکاس آسمان شب)
?مهلت ثبت‌نام: سه شنبه ۱۶ مرداد
?ساعت حرکت از تهران: پنجشنبه  ۱۸ ام بعد از ظهر
?ساعت بازگشت به تهران: جمعه ۱۹ ام پس از صرف صبحانه
?وسایل مورد نیاز:
لوازم شخصی
دارو (در صورت نیاز)
کفش مناسب و راحت
کلاه و عینک آفتابی
چراغ قوه (با نور قرمز)
?ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر:  ۰۹۳۵۴۲۰۴۲۱۰  _ ۰۹۳۶۲۹۴۰۹۶۳ (تماس و تلگرام)
لینک ثبت نام در ایوند:  ثبت نام در ایوند
اطلاعات مختصر در خصوص بارش شهابی برساووشی را در تصویر زیر مشاهده می کنید:

 

 

تونچ تزل / بارش شهابی برساووشی / ترکیه

 

پتر هورالیک/ بارش شهابی برساووشی

 

براد گلدپینت / بارش شهابی برساووشی / کالیفرنیا

 

مایک شاو / بارش شهابی برساووشی / یوسمیت، کالیفرنیا

 

کمپ کویری احمد

کمپ کویری احمد

دیدگاهتان را بنویسید